Manicure

Een simpele basis manicure geeft altijd een keurig, verzorgde uitstraling van je handen. Of je nu een vrouw of man bent, we houden van verzorgde nagels en handen. 

Door iedere 3 weken je nagels een fijne manicure te geven, behoud je de natuurlijke nagels in een goede conditie. In deze behandeling worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en het niet levende weefsel genaamd “cuticle” verwijderd met olie en een curette. Dit geeft de nagelplaat een schitterende schone en verzorgde look. De finishing is misschien wel het meest ontspannende van alles. Je handen worden in gemasseerd met de heerlijke Dadi lotion van Famous Names die weer voor de 4e keer op rij de Readers Award heeft gewonnen. 

Om je handen en nagels altijd in een goede conditie te  behouden, wordt er aangeraden om je nagels en handen dagelijks te verzorgen met nagelriemolie en lotion. Voor een echte uiterste SPA feeling, is de scrub zeker onmisbaar.

Luxe manicure:
De luxe manicure is je allereerste behandeling. Hier worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en het niet levende weefsel genaamd “cuticle” verwijderd met olie en een curette. Bij de eerste keer duurt de behandeling ietsje langer dan een vervolg behandeling.  

Vervolg manicure
In deze manicure behandeling worden alle stappen opnieuw gedaan zoals bij een luxe manicure en is de duur van de behandeling korter. 

Lees hier meer over een goede thuisverzorging Tips & Adviezen.

Producten:
Dadi’ oil 3,75 ml – € 5,95
Dadi’ lotion 59 ml – € 9,95
Dadi’ scrub 38 g – € 4,95

DADI ‘OIL 95% GECERTIFICEERD ORGANISCH Gebruik Dadi’oil nagel & huid behandeling om het resultaat van IBX te versterken! Dadi’oil is een enorm fijn natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt de huid niet vettig aan. Dadi’oil bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E met maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi’oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijke aroma, geschikt voor mannen en vrouwen. Gebruik Dadi’oil minstens viermaal daags. Druppel het achter je vrije rand en het loopt van zelf langs de zijwallen naar je nagelriemen toe. Masseer het zachtjes in en over de rest van je handen. Dadi’ oil 3,75 ml - € 5,95 Dadi’ oil 14,3 ml - € 17,50 Dadi’ oil 72 ml - € 59,95 DADI ‘LOTION FORMULE VOOR VOCHTRETENTIE Een snel opneembare, niet-vettige hand en body lotion, ontworpen om het vocht in de huid te behouden. En het verouderen van de huid te helpen voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi’oil. Bevat geen sulfaten of parabenen, zuiver plantaardig. Gebruik naar behoefte van handen en lichaam. Dadi’ lotion 59 ml - € 9,95 Dadi’ lotion 236 ml - € 24,95 Dadi’ lotion 917 ml - € 74,95 Dadi’ scrub 38 g - € 4,95 Dadi’ scrub 133 g - € 19,95 Dadi’ scrub 454 ml - € 44,95