Kunstnagels - Nabehandeling

acrylnagels, gelnagels, gellak, nagelverzorging in de assen - www.annmary (15)

Nabehandeling wordt enkel en alleen gedaan op kunstnagels die al geplaatst zijn en alleen door Ann’s Nagelstudio geplaatste nagels. Dit kan acyrlnagels, gelnagels of polygel nagels zijn. Door op tijd de nabehandeling van jouw kunstnagels uit te voeren houdt je de nagels in goede conditie en wordt de kwaliteit behouden. 

Tijdens een nabehandeling wordt de uitgroei van de natuurlijke nagels behandeld. In deze behandeling wordt de kleur verwijderd d.m.v. een nagelfrees en wordt de gel of acrylgel iets dunner gefreesd.  Nu wordt de uitgroei behandeld. Zoals bij een nieuwe set acrylnagels, gelnagels en polygelnagels, worden de nagels nu ook afgewerkt. 

Re-balancing
Re-balancing wordt  gedaan in een nabehandeling bij nagels die naar beneden groeien (havixnagels). De nagels worden dun en egaal gemaakt en worden opnieuw opgebouw. Deze extra optie kun je kiezen bij het maken van je afspraak. De ene klant moet dit iedere 4 weken doen en de andere om de 8 weken. Waarom? Omdat naarmate de nagels lang worden, naar beneden groeien. En omdat er in een gewone nabehandeling enkel de uitgroei wordt opgevuld. Sommige klanten hebben bijvoorbeeld alleen de wijsvinger die erg krom naar beneden groeien. Dan wordt alleen deze gecorrigeerd.