HALLO! Ik ben Ann Mary!

Een gecertificeerde nagelstyliste in Assen (kloosterveen) die met veel liefde en zorg uw nagels behandeld

Voor iedereen is het een droom om iets te doen waar je super veel plezier in hebt en daar ook je beroep van te maken. En daar ben ik nu mee bezig! Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit gedacht dat ik ooit iets met nagels zou gaan doen. 10  jaar lang heb ik in de mode gewerkt en daarvan 3 jaar zelf een modezaak gerund. Ik besloot om ook nagels aan te bieden in de winkel. Dat een groot succes was en nog steeds is. Na 3 jaar was de winkel gesloten en heb ik me volledig geconcentreerd op het zetten van nagels.

Heel snel groeide de klanten bestand en had ik al snel een klanten stop. Dit vak is zo oneindig en prachtig. Meesten denken nog steeds wel, ach nagels lakken. Maar dat is het echt niet alleen. Het vak ligt veel dieper en ingewikkelder dan we denken.

In het nagelvak is het niet alleen belangrijk om de nagels mooi te maken, maar de natuurlijke nagels te kennen. Het herkennen van ontstekingen/bacteriën, het zien van gezonde nagels, probleemnagels, afwijkingen in de nagel en het weten hoe te behandelen. Nadat ik de cursus Anatomie & Pathologie heb gevolgd, begon ik het vak nog interessanter te vinden.

Nagels langer maken, beschadigde nagels weer een leven geven, probleemnagels behandelen, nagels corrigeren en zo nog veel meer. Ik krijg verschillende soorten klanten binnen met allemaal 2 verschillende handen en nagels. Ze zijn allemaal uniek. De ene mag geen kunstnagels dragen op haar werk en de andere mag geen zichtbare kleur dragen. Voor iedereen is er een oplossing wat betreft de nagels. Het mooie aan dit vak is dat je iedereen blij kunt maken en meer vrouwelijker kunt laten voelen.

Ik ben geen hobbyist. Een groot passie voor het vak Nagelstyling en een vleugje ondernemers-skills maakt het plaatje helemaal compleet.

Naast de salon run ik samen met mijn man verschillende ondernemingen. Groothandel voor Nagelproducten | PrimeNails.nl. Er wordt enkel en alleen gewerkt met producten waar ik 100% achter sta en vooraf getest zijn. Hier kunnen zowel nagelstylisten als hobbyisten alle nagelproducten inkopen. De lekkerste wasparfum van Nederland | lekkerewas.nl. Wasparfum bij je wasmiddel geeft een geurboost aan de was. Nooit geweten dat dit bestond en dat je heel lang kon genieten van de geur. Een klant die mij hiermee liet kennis maken. Na de eerste paar wasjes, was ik al gelijk om en zelfs mijn partner die het zo heerlijk vond ruiken.
De wasgeuren van het Italiaanse Le Essenze di Elda hebben een sterk eigen karakter.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wie u voor u heeft en of diegene ook daadwerkelijk de kennis bezit wat nodig is voor dit vak. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om mijn opleidingen/trainingen te delen. Mijn uitgebreide nagel skills kunt u vinden onder het kopje “gevolgde cursussen/trainingen”

Ik hoop u snel te zien om samen een kunstwerk te maken van uw nagels!