Nagel-arrangement voor Nagelbijters

Wist u al dat er wereldwijd 600 miljoen nagelbijters bestaan? Niets is minder waar.

Het nagelbijten gebeurt bij de meeste mensen onbewust. Het begint onschuldig en wordt langzaam een vast patroon waar je moeilijk van af komt. Een gewoonte waar je voor schaamt, je handen geregeld verbergt en hierdoor ook een stukje ongemakkelijkheid en onzekerheid opbouwt. Dit kan heel goed verholpen worden. Je hebt net de juiste tools en coach nodig om hiervan af te komen.

En ik ga jou daarbij helpen! Door niet gelijk acrylnagels of gelnagels te plaatsen.. Maar we gaan eerst stoppen met de gewoonte waar jij graag vanaf wilt. We gaan de oorzaak aanpakken en daarna wordt je beloond met kunstwerken op je nagels. 

Behandelplan:
Week 1: Intake, manicure & advies/tips voor thuis
Week 2: Controle + nagelriem olie navullen (10 min.)
Week 3: Controle & manicure + nagelriemolie navullen (20 min.)
Week 4: Controle & manicure met gellak + nagelriemolie navullen (20 min.)

De behandelplan is zeer afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels. De ene persoon is sneller af van het bijten dan een ander. Voor mij gaat het erom, dat we de gewoonte afleren en de nagels weer terug brengen naar een gezonde conditie. Nadat wij de nagels hebben hersteld voor zover het nodig is, kunnen wij hier een gellak kleur over lakken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een IBX treatment. Bij extreem beschadigde nagels raad ik dit aan. Maar als je eenmaal klaar bent met de bovengenoemde behandelplan kun je alsnog om de zoveel tijd een IBX behandeling laten doen. Dit geeft jouw natuurlijk nagels sterkte en bescherming met flexibiliteit.

Om heel veel teleurstellingen te voorkomen, vertel ik bij voorhand al dat er geen kunstproduct wordt geplaatst bij nagelbijters, getraumatiseerde nagelplaten en andere probleemnagels.

Trauma, habbit tic nagel / gorge nagels, treatament / annmary.nl / nagelstudio assen
(Bron: GORGE)

Nagelbijter? Deze 11 feiten laat jou stoppen met bijten!

Hieronder voor & na foto’s van 1 mijn blije klanten die nu gestopt is met bijten. 

AANMELD FORMULIER