Kunstnagels

beste nagelstudio in assen
Kunstnagels wat is dat? Heel veel kennen het als “Nep-nagels, Fake nails of Plak-nagels”.

Niet iedereen heeft van zichzelf mooie nagels. Ze breken of scheuren snel, waardoor ze bijna nooit echt lang kunnen worden. Kunstnagels zijn hele stevige nagels met een minimum flexibiliteit. Ze kunnen vaker ook lange nagels dragen en havix nagels corrigeren als dat nodig is.

In de nagelsalon wordt er gewerkt met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Voor het maken van de kunstnagels wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste revolutionaire acrylgel, harde gel en klassieke acryl.

Acrylgel nagels (polygel)
In de salon wordt er alleen gewerkt met professionele merken. By Djess staat bekend om haar HEMA & Di-HEMA vrije producten. Deze stoffen/ingrediënten zijn hoog allergeen. Zonder deze ingrediënten is de kans op allergieën kleiner. Gelacy is de nieuwste revolutionaire gel.  Gelacy breng je aan met een spatel en styleer je tot een kunstnagel. Gel hardt niet uit aan de lucht zoals de acryl. Deze wordt uitgehardt in een LED/UV lamp. Dit product heeft een aangename geur.

Gelnagels
Gelnagels wordt gemaakt met de Control Gel van By Djess en is een harde gel wat niet afgeweekt kan worden. Dit is een stroperige gel van hoge viscositeit en heeft geen geur. De gel moet iedere keer uitgehardt worden in de lamp.

Acrylnagels 
Door een mengsel van acrylvloeistof (monomeer) en acrylpoeder (polymeer) ontstaat er een bolletje acryl wat gestyleerd wordt tot een kunstnagel. Eenmaal gestyleerd, hardt het product uit aan de lucht, tot een sterke en stevige acrylnagel. Daarnaast heeft de acryl (liquid) een sterke geur, maar dit zal niet geroken worden in de salon door de geur-afzuiging.

Waarom kunstnagels?
Kunstnagels zijn harde tot flexibele nagels. Korte nagels kunnen langer gemaakt worden doormiddel van sjablonen. Daarnaast kunnen waaier-, havixnagels of nagels die vreemd groeien gecorrigeerd worden. Wanneer rubberbase net de flexibel is, is dit een ideale vervanging.

Tegenwoordig wordt er weinig acrylnagels geplaatst. Acrylgel is een mooie combinatie van beide kunstnagel systemen. Waardoor het dragen veel lichter is en ideaal voor flexibele nagels.

In deze behandeling worden je nagels langer gemaakt door middel van sjablonen. Aan de hand van je nagels wordt er product gekozen. 

Let op: bij traumanagels, probleemnagels, habbit tic,  lichtelijk/extreem beschadigde nagels of nagels in erg slechte conditie wordt er geen acryl, harde gel of polygel op geplaatst. Geef duidelijk aan bij het maken van een afspraak wat de conditie van jouw natuurlijke nagels zijn. Kijk in deze gevallen bij IBX TREATMENT. 

Lees verder hoe je je kunstnagels kunt onderhouden.
Tips & Adviezen