Overlay – Nagel versteviging

Meeste meiden/vrouwen hebben mooie lange nagels van zichzelf. Alleen blijven dezen niet heel mooi lang. Ze breken of scheuren snel. De rubberbase is dan nog net te flexibel.

Wat is een overlay?
Een overlay is een versteviging op je eigen natuurlijke nagels met acryl, acrylgel of harde gel. De versteviging komt boven op de nagel. In deze behandeling wordt geen verlenging gemaakt aan je natuurlijke nagels. Dus geheel een dun laagje kunst product ter versteviging van je eigen nagels. Op basis van je nagels wordt het product gekozen. Houdt er ook rekening mee dat wanneer je het product verwijderd, jouw nagels weer terugkeert naar de oude conditie.

Bij deze behandeling worden de nagels niet langer gemaakt met sjablonen. Deze behandeling is inclusief manicure en gellak. Je kunt de behandeling naar wens uitbreiden. Bijvoorbeeld IBX treatment voor het herstel en bescherming van de natuurlijke nagels.

Bij beschadigde nagels of erg broze nagels, raad ik de IBX repair aan voor er kunst product op komt. De IBX systeem werkt in je nagelplaat en niet bovenop. Wil je graag meer weten over de IBX treatments? Neem gerust contact op via de e-mail. Je kunt hier het 1 en ander lezen over de IBX behandelingen.