Bruidsnagels

bruidsnagels nagelstudio Assen - annmary - kloosterveen

Je grote speciale dag, waar je maanden lang van alles voor hebt geregeld. Jouw trouwlocatie, catering, trouwjurk, gastenlijst, haar, make up en ga nog maar zo door. En dan wil je natuurlijk alles tip top het allermooiste en het beste wat er is. Uiteraard ga je dan ook op zoek naar een goede nagelstudio met een gecertificeerde en ervaren nagelstyliste. Die enige kennis heeft in het maken van bruidsnagels en de wensen kan begrijpen van een bruid. 

Bij mij in de nagelstudio kun je terecht voor de allermooiste bruidsnagels met garantie op 100% kwaliteit en vakkundigheid. Het is vaak lastig om gelijk al te weten wat kan en wat mooi staat en natuurlijk wat bij je past. In de nagelstudio kun je kiezen uit drie verschillende pakketten: Bruidsnagels Deluxe, Bruidsnagels Classic Pakket, Bruidsnagels Classic Ready to say YES!, Bruidsnagels Classic Set. 

Bruidsnagels Classic Pakket (2 behandelingen)
In je eerste behandeling maken wij kennis met elkaar en vertel je wat je graag wilt. We bekijken wat modellen en tinten wat bij je huidskleur past. Want wil je bijvoorbeeld langere nagels of liever toch je eigen lengte nagels met een naturel look? Of kies je voor een strakke french of babyboom effect met een speciale nagel? Zoals hier op de foto.

Tijdens je eerste behandeling bespreken al deze dingen en maken we een keuze in wat je wilt. Ook gaan we gelijk voor je eerste set nagels. Dit vooral om te wennen aan je (kunst)nagels. 

Bruidsnagels Ready to say YES!
The final set! Je hebt je eerste set al gehad en deze gaan we nabehandelen. Wanneer je in de agenda boekt voor een Bruidsnagels Classic pakket, raad ik aan om ook gelijk na drie weken de Bruidsnagels Ready to say YES in te boeken. 

Bruidsnagels Classic Set
Bruidsnagels Classic is een eenmalige nieuwe set nagels. Wordt gemaakt met rubberbase. Je kunt kiezen voor een naturel of een kleurtje. Er wordt voldoende tijd gereserveerd, zodat we samen kunnen kijken wat je wilt en wat past bij je. Eventuele gebroken nagels of t te korte nagels worden gerepareerd, zodat alles gelijk is.

Bruidsnagels Deluxe
Bruidsnagels Deluxe is een behandeling met kunstnagels. In deze behandeling worden je nagels verstevigd en langer gemaakt met Gelacy. Dit is een acrylgel wat sterker is dan de rubberbase en toch nog natuurlijk aanvoelt.