IBX versterkt, beschermt en hersteld beschadigde nagelplaat

De oplossing voor beschadigde nagels!

IBX BEHANDELING - ANNMARY.NL

Wat is IBX en wat maakt het uniek?
IceBerg X (romeins 10) is de enige behandeling in zijn soort –  een versterker die binnenin de nagelplaat werkt in plaats van een product dat er alleen op ligt. 

IBX dringt onder invloed van warmte door in je nagelplaat. Het werkt dus echt binnen in je nagel in plaats van er boven op. Na je eerste behandeling kun je al zien dat jouw nagels steviger zijn met behoud van flexibiliteit. Hierdoor zal barsten of splijten verleden tijd worden. Tevens bevordert de groei van de natuurlijke nagel en beschermt de nagels onder de soak of gelpolish.

VERHARDT – VERSTERKT – EGALISEERT – BESCHERMT
We zijn het zat om probleemnagels te verbergen – ik wil ze verhelpen! IBX dringt binnen in de bovenste lagen van de nagelplaat om zwakke nagelplaten te verstevigen en te beschermen en om chronische beschadigingen te herstellen.

Foto 1 & 2 orginele staat van de nagels before IBX. Foto 3 & 4 is 2 weken na plaatsing van IBX.

VOOR WELKE TYPE NAGELS?
De IBX treatment is een geschikte behandeling voor klanten met delaminatie in de nagelplaatcellen, geribbelde, gespleten, broze, zwakke nagels. Ook zeer geschikt voor nagels wat ernstige schade heeft opgelopen door het verkeerd verwijderen van kunstnagels. Bijv. mag je van je werkgever geen kunstnagels dragen en splijten of scheuren jouw nagels snel of wil jij je natuurlijke nagels laten groeien? Dan is dit ook een zeer aangeraden treatment.

KICKSTART BEHANDELING
De Kickstart is een behandeling waarmee je begint. Afhankelijk van je nagels wordt het bepaald of je 3 x wekelijks moet komen of om de week. In deze behandeling wordt de repair en strengthen aangebracht. Alleen met een IBX behandeling ben je er nog niet! Naast het ondergaan van deze treatment, moet je ook geregeld minimaal 4 x per dag jouw nagels oliën en je huid insmeren met voedende lotion. Bij jouw eerste kick start behandeling ontvang je 1 gratis flesje nagelriemolie en lotion. Deze neem je weer mee bij jouw vervolg behandelingen en vul ik de olie bij.

Elke week 
– Beschadigde en erg dunne nagels
– Loslatende en schilferende  vrije randen
– Ernstig gegroefde en brosse nagels
– Na het verwijderen van producten

Elke 2 weken 
– Nagels die goed op weg zijn met herstel
– Problemen met nagelgroei
– Telkens bij het afweken en weer aanbrengen van Gel Polish

Elke 3 weken
– Nagels in goede conditie houden
– Levensduur nagellak verlengen
– Mooie nagels zonder nagellak

VOORDELEN VAN IBX
  • Bevordert de groei van de nagels
  • Verbetert zichtbaar de uiterlijk van de nagels
  • Herstelt splijtende en schilferige nagels
  • Vermindert witte vlekken
  • Geeft de nagels een beschermingslaag
  • Vult in de loop der tijd groeven en egaliseert
  • Versterkt slappe nagels

DADI ‘OIL
95% GECERTIFICEERD ORGANISCH

Gebruik Dadi’oil nagel & huid behandeling om het resultaat van IBX te versterken! Dadi’oil is een enorm fijn natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt de huid niet vettig aan.  Dadi’oil bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E met maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi’oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijke aroma, geschikt voor mannen en vrouwen. DADI ‘OIL 95% GECERTIFICEERD ORGANISCH Gebruik Dadi’oil nagel & huid behandeling om het resultaat van IBX te versterken! Dadi’oil is een enorm fijn natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt de huid niet vettig aan. Dadi’oil bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E met maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi’oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijke aroma, geschikt voor mannen en vrouwen. Gebruik Dadi’oil minstens viermaal daags. Druppel het achter je vrije rand en het loopt van zelf langs de zijwallen naar je nagelriemen toe. Masseer het zachtjes in en over de rest van je handen. Dadi’ oil 3,75 ml - € 5,95 Dadi’ oil 14,3 ml - € 17,50 Dadi’ oil 72 ml - € 59,95 DADI ‘LOTION FORMULE VOOR VOCHTRETENTIE Een snel opneembare, niet-vettige hand en body lotion, ontworpen om het vocht in de huid te behouden. En het verouderen van de huid te helpen voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi’oil. Bevat geen sulfaten of parabenen, zuiver plantaardig. Gebruik naar behoefte van handen en lichaam. Dadi’ lotion 59 ml - € 9,95 Dadi’ lotion 236 ml - € 24,95 Dadi’ lotion 917 ml - € 74,95 Dadi’ scrub 38 g - € 4,95 Dadi’ scrub 133 g - € 19,95 Dadi’ scrub 454 ml - € 44,95

Gebruik Dadi’oil minstens viermaal daags. Druppel het achter je vrije rand en het loopt van zelf langs de zijwallen naar je nagelriemen toe. Masseer het zachtjes in en over de rest van je handen.

Dadi’ oil 3,75 ml – € 5,95
Dadi’ oil 14,3 ml – € 17,50
Dadi’ oil 72 ml – € 59,95

DADI ‘LOTION
FORMULE VOOR VOCHTRETENTIE

Een snel opneembare, niet-vettige hand en body lotion, ontworpen om het vocht in de huid te behouden.
En het verouderen van de huid te helpen voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi’oil.
Bevat geen sulfaten of parabenen, zuiver plantaardig. Gebruik naar behoefte van handen en lichaam.

Dadi’ lotion 59 ml – € 9,95
Dadi’ lotion 236 ml – € 24,95
Dadi’ lotion 917 ml – € 74,95

Dadi’ scrub 38 g – € 4,95
Dadi’ scrub 133 g – € 19,95
Dadi’ scrub 454 ml – € 44,9

IBX BEHANDELING - ANNMARY.NL

AANMELD FORMULIER